Produk Kami

Precisioin: Gawé babarengan antara pagawé anu tanggung jawab sareng mesin lemes ngajantenkeun produk sampurna dipasang pikeun proyék naon waé.
Pamasaran anu alus pisan: Pakét lambar aluminium, Bubuk sareng asesoris urang sadayana ti perusahaan anu saé sareng terkenal.
Kontrol kualitas ketat: Produk bakal kualitas dipariksa saatos unggal léngkah produksi pikeun mastikeun masalah kualitas nil

  • gongchang
  • gongchang
  • gongchang

Tentang Kami

Foshan City Nanhai Yingjiwei Aluminium Gedong Bahan Co, Ltd didirikeun taun 2009, tempatna di Lishui Town, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, sakitar 20km ti Bandara Internasional Guangzhou Baiyun. Pabrik urang ngaliput lega langkung ti 80,000 méter pasagi, diantarana teu kirang ti 200 pagawé sareng 30 désainer anu berpengalaman. Kami ahli dina ngahasilkeun panel aluminium veneer, panel honeycomb aluminium sareng langit-langit aluminium kalayan sababaraha jinis perlakuan permukaan sapertos: lapisan PVDF / Fluorocarbon, palapis bubuk, marmer sareng permukaan sisikian kai, anodisasi sareng lukisan UV sareng sajabina.

Kauntungan urang

Profésional: Pagawé terampil, désainer berpengalaman sareng 12 taun manufaktur fasad aluminium.
24 jam dina telepon sareng perhatian gancang kana tanggapan pelanggan.
Win-Win: Harga anu saé, produk anu saé sareng hubungan anu saling nguntungkeun.

Our advantages
  • TU1
  • TU2
  • TU3
  • TU4
  • TU5
  • TU6
  • TU7
  • TU8